SEO, маркетинг, изграждане на онлайн магазини, реклама и други уеб услуги

Дискусия в 'Freelance Услуги', започната от daweb.top, 16 Фев 2020.

 1. daweb.top

  daweb.top Member

  Член от:
  3 Ное 2018
  Постове:
  61
  Харесвания:
  1

  Освновни услуги:
  SEO оптимизация:
  Изготвяне на стратегия, SEO copyright / копирайт, мониторинг, анализ на конкуренция, интеграция в социалните мрежи - реклама и бизнес присъствие, изграждане на имидж, YouTube SEO, проверка сигурността на уебсайта.
  OnPage - оптимизация на самия уебсайт преди индексиране от гугъл. Тагове, мета тагове, заглавия, описания, ключови думи, оптимизиране на публикациите, оптимизиране на продукти, оптимизиране на изображения, карта на сайта и т.н. Оптимизация на скорост за зареждане на уебсайта, кеширане, поправки в сигурността.

  OffPage - индексиране, подбор на ключови думи, регистрация в директории, търсачки, изграждане на мрежа от линкове по няколко категории и ключови думи, настройки на сайта, писане на статии, сателитни сайтове със собствен домейн и дизайн ( безплатни ), блог, статии, реклама в гугъл, фейсбук, реклама в наша мрежа от сайтове, в мрежа от приятелски сайтове и други услуги.

  Други услуги:
  Уеб дизайн и изграждане на уебсайтове на HTML CSS или CMP платформи, като Wordpress. Онлайн магазини на Opencart или Woocommerce. Поддръжка на сайтове, графичен дизайн.

  Добавяне или внасяне на информация, редизайн, поправки, добавяне на продукти за онлайн магазини и други услуги по договаряне. Уеб хостинг, VPS, домейни. Мигриране от платформа към платформа, миграция на хостинг, Отстраняване на проблеми по уеб сайта и други.

  ЗА КОНТАКТИ:

  Уебсайт: https://сео.бг
  ТЕЛ./ Viber / WhatsApp / Telegram: 0897 758 715​
   
  #1
  Последна редакция: 4 Яну 2021
 2. daweb.top

  daweb.top Member

  Член от:
  3 Ное 2018
  Постове:
  61
  Харесвания:
  1
  Обновявам темата. Нови услуги, нов уебсайт и други. За повече информация се свържете с мен.
   
  #2
 3. daweb.top

  daweb.top Member

  Член от:
  3 Ное 2018
  Постове:
  61
  Харесвания:
  1

Сподели Страницата