Мебелна Фабрика Предлага Партньорство

Дискусия в 'Партньорство, Спонсорство и Инвестиране', започната от Атанас Пъчков, 29 Яну 2019.

?

Харесва ли ви нашето предложение

Анкетата е изтекла: 23 Фев 2019.
 1. Да

  100.0%
 2. Не

  0 вот(а)
  0.0%
 1. Атанас Пъчков

  Член от:
  29 Яну 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Здравейте ние сме Мебелна Фабрика Пъчков www.mebelidizain.bg, занимаваме се с производство на мебели и сме сред водещите фирми в България. Произвеждаме мебели за някой от най-големите Български търговски вериги на мебели. Поради голямата ценова разлика между България и страните от централна европа ние имаме желание да изнасяме своята продукция и да продаваме на външни пазари. Търсим партньори, който да предлагат нашите мебели или да търсят търговци на които да продаваме. Съответно ще получават процент от всяка продажба. Идеално е за хора живеещи в страни като Германия, Австрия, Франция, Италия, Англия. Защото може да започнете като допълнителна работа в началото и когато продажбите се увеличат да го образувате като собствен бизнес и то доста доходоносен.
  Не си мислете, че всичко ще стане за ден и без да се потрудите. Не няма да е така, но ви гарантираме, че ще си струва ако положите усилия.
  При интерес и за повече информация свържете се с нас: Мебелна Фабрика Пъчков
  Атанас Пъчков тел: 088 99 222 71
   

  Прикачени Файлове:

  #1
 2. W-SEO

  W-SEO Member

  Член от:
  27 Яну 2018
  Постове:
  114
  Харесвания:
  8
  Здравейте, предлагаме интересни ЛИНК БИЛДИНГ пакети за мебелни компании, ако имате интерес, пишете на office at w-seo dot com
   
  #2
 3. dimokimo

  dimokimo New Member

  Член от:
  22 Дек 2019
  Постове:
  22
  Харесвания:
  0
  Най-добрата фабрика за мебели безспорно е икея. Те не са българско производство, но качеството им е на супер високо ниво без съмнение. Аз много ги харесвам и съм поръчвал неведнъж от тях и то по-точно от онлайн магазина им, който е много добре подреден, ако искаш виж повече тук.
   
  #3
 4. 1cam

  1cam Member

  Член от:
  18 Юни 2020
  Постове:
  33
  Харесвания:
  0
  dimokimo да те светна, че търсачката Google вероятно вече те идентифицира като спамер, защото във всяка твоя тема все линкове се появяват. Естествено опитваш да месиш популярни марки с някакви напълно неизвестни за които се опитваш да правиш SEO, но не очаквам това да дава добри резултати. По-скоро този форум все повече се оформя като изоставен Google не му обръща внимание като тегло на линковете в него.
   
  #4

Сподели Страницата