SEO или Реклама в Гугъл?

Дискусия в 'Оптимизация за Търсачки ( SEO )', започната от W-SEO, 6 Мар 2019.

 1. W-SEO

  W-SEO Member

  Член от:
  27 Яну 2018
  Постове:
  78
  Харесвания:
  7
  [​IMG]
  SEO или Реклама в Гугъл, т.е. кампания в Google Adwords? Интересна дилема, като отговорът, преди да дадем подробности и нашата гледна точка е: И ДВЕТЕ!
  Статията продължава тук
   
  #1
 2. gogogo

  gogogo Member

  Член от:
  11 Юли 2018
  Постове:
  74
  Харесвания:
  11
  Хубаво е също така да напишете статия от вида: «Нужно е SEO, но откъде да го вземем?».
  Работата тук е много „хлъзгава“ както се казва. Очевидно е, че Google никак не е благосклонен към това сайтовете да си плащат на трети страни, за да се позиционират в резултатите на първите позиции от търсенето, защото така намаляват клиентите за рекламата която те продават . Като резултат на това Google много активно се бори със SEO оптимизаторите.
  В резултат на горе казаното става ясно, че SEO фирмите не могат да изградят свой разпознаваем бранд. Просто защото ще получат една поръчка от поставено лице на Google и след това последната компания много точно ще анализира как работи SEO оптимизатора и съответно ще „защити“ алгоритмите си от този вид намеса.
  Какво се получава? Ясно е, че на всеки сайт му трябва SEO, но нямаш никакъв начин да намери подходящ изпълнител, просто защото последният дори и да е много кадърен не може да заяви публично способностите и да стане разпознаваем.
   
  #2
 3. W-SEO

  W-SEO Member

  Член от:
  27 Яну 2018
  Постове:
  78
  Харесвания:
  7
  Съгласен с мнението и си прав! Така е! Именно и поради тази причина се прилагат различни стратегии :)
   
  #3
: SEO, ppc

Сподели Страницата