Enom - някакви мнения?

Дискусия в 'Хостинг и Домейни', започната от upili_bg, 17 Окт 2015.

 1. upili_bg

  upili_bg Member

  Член от:
  29 Сеп 2015
  Постове:
  47
  Харесвания:
  0
  Колеги, някой от вас възползвал ли се е от услугите им? Четох в нета, но видях и от двете страни мнения. Сякаш останах с впечатлението, че ще си имам главоболия. И все пак мнение от първо лице, защото съм се убедил, че на интернет вяра не бива да се има.
   
  #1
  • Funny Funny x 1
 2. Deco28

  Deco28 Member

  Член от:
  29 Сеп 2015
  Постове:
  44
  Харесвания:
  0
  Едва ли ще срещнеш някой, който да е използвал тези услуги. Всеки предпочита утвърденото, а това за пръв път го чувам. И съм сигурен, че не съм само аз.
   
  #2
 3. Teodora A

  Teodora A New Member

  Член от:
  13 Фев 2019
  Постове:
  3
  Харесвания:
  0
  Enom е компания която е от най-наложените на пазара. Не сте чували за нея понеже тя не е насчена към крайният клиент. Много, ама наистина много хостинг компании ги ползват за да препродавадомейни от тях. (Личен опит)
   
  #3
  • Funny Funny x 1
 4. daweb.top

  daweb.top Member

  Член от:
  3 Ное 2018
  Постове:
  55
  Харесвания:
  1
  :D :D :D не е една от най-наложените на пазара за домейни......нито на хостинг пазара. Всъщност фирмите, които ги ползват са малко........ Масово се позлва риселърклуб, като в това число от Бг хостинги, като Суперхостинг, бившитеХост.бг също позлваха тях и т.н. Цените на Еном са високи както за риселъри, така и за обикновени клиенти ,рядко дават промоции и т.н. Работел съм с тях и не бях особено доволен, нито като клиент, преди да стана риселър, нито като риселър.
   
  #4
: enom

Сподели Страницата