търся партньор за онлайн магазин

Дискусия в 'Партньорство, Спонсорство и Инвестиране', започната от flash, 21 Юли 2019.

 1. flash

  flash Member

  Член от:
  10 Юни 2016
  Постове:
  45
  Харесвания:
  1
  търся партньор от 2 години търгувам онлайн с бижута /нисък ценови клас/,искам да си направя и онлайн магазин засега имам само фейсбук страници.варианти на партньорството 1.Човек занимаващ се с изработване на онлайн магазини като той участва главно със уменията си в съдружието и направи онлайн магазина.И 2. човек който има желание да ми е партньор 50 на 50 във всички аспекти на търговията .Уверявам ви че това е печеливш бизнес основно поради голямата надценка която може да се поставя на артикулите.Детайли при личен контакт.И 3.Човек който осигури или плати такъв он.магазин му се признава като участие със съответната сума която аз ще изравня със стоката която ще се продава*бижута*
   
  #1
 2. gogogo

  gogogo Member

  Член от:
  11 Юли 2018
  Постове:
  82
  Харесвания:
  12
  Защо бързаш с пускането на онлайн магазин. Такива магазини под път и над път. По-скоро е добре да започнеш със сайт в който да представяш дейността си и да впечатляваш клиентите си. Ако започнеш и блог ще е също голям позитив. След това постепенно може да добавиш каталог на продукти, възможност хората да ги наблюдават и постепенно да го трансформираш към онлайн магазин.
  Иначе вървиш по известен отъпкан път по който са хукнали много хора. И не се впечатлявай, ако утре се появи някой, който да копира целия ти магазин, да намери доставчиците ти и да те бие по цени. Трябва емоционално да обвържеш хората, а не само да ги привличаш чрез вида на продукта.
   
  #2
  • Like Like x 1
 3. marvih2008

  marvih2008 New Member

  Член от:
  9 Авг 2019
  Постове:
  2
  Харесвания:
  0
  За каква сума като инвестиция става въпрос?
   
  #3
 4. flash

  flash Member

  Член от:
  10 Юни 2016
  Постове:
  45
  Харесвания:
  1
  МАЛКА АЗ НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯМ ВЕЧЕ НА 62 ГОД . съм и действам много предпазливо и обмислено ,въпрос на разговори е до къде би могло да се разгърнем в този бизнес. Аз по скоро търся съмишленик с който да минем на по горно ниво и по адекватно да уплътним пазарната ниша.ТОЗИ БИЗНЕС МОЖЕ ДА СЕ ВЪРТИ И С 1000 ЛВ Може и с 10000 хил.лева. въпрос на разговори е .
   
  #4
 5. Magazinchezajelania

  Magazinchezajelania New Member

  Член от:
  8 Сеп 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Здравей, аз притежавам онлайн магазин за сувенири и подаръци, който се позиционира доста добре сред тези среди. Ако се интересуваш от такъв вид партньорство с друг вече съществуващ онлайн магазин, съм отворен за всякакви предложения. Поздрави
   
  #5

Сподели Страницата