Развитие на сайта specialist.bg.

Дискусия в 'Бизнес Идеи', започната от gogogo, 25 Окт 2018.

 1. gogogo

  gogogo Member

  Член от:
  11 Юли 2018
  Постове:
  51
  Харесвания:
  10
  Настоящата ми бизнес идея е свързана с добавянето на функционалност в сайта specialist.bg, който е създаден за да се регистрират в него специалисти. За съжаление последният сайт не е мой и затова се опитах да се свържа със собствениците му. Не съм сигурен дали ще има ефект, защото този сайт е създаден отдавна (2011) и скоро след това не изглежда да има някакво развитие (т. е. си мисля, че е изоставен, макар и поддържан да е още онлайн).
   
  #1
 2. daweb.top

  daweb.top Member

  Член от:
  3 Ное 2018
  Постове:
  30
  Харесвания:
  1
  Преди всичко опитали да се свържеш от тук:
  specialist. bg/contacts
  Има и два телефона дадени.
  Фейсбук страница: facebook. com/specialist. bg/

  Другия вариант последен е да видиш Whois на домейна и да потърсиш собствениците, но мисля че все някой от телефоните горе ще е активен. ВИждам, че тези които са създали сайта вече ги...... ммм нЕма на тоя свят, така че друго не ти остава.

  П.П. Да знаеш, че си има не малка конкуренция. За да г оразвиеш, ще ти трябват добри средства. И няма да е лошо да се вмести гугъл реклама, за да се монетизира. Препоръчвам ти, да не слагаш големи такси за да не откажеш потребителите си и да посещават другите алтернативи които съществуват и не са с малко потребители
   
  #2
 3. gogogo

  gogogo Member

  Член от:
  11 Юли 2018
  Постове:
  51
  Харесвания:
  10
  Вече пробвах на specialist.bg/contacts и отговор не получих. Писах и във форума на сайта им, но пак без резултат. Не съм навит да ползвам телефони, защото по телефон трудно се отказва, но в последствие евентуалният мой труд ще се окаже на вятъра, ако след това собствениците на сайта се покрият по-нататък. Определено вече съм отписал този проект. Идеята беше, че има нещо направено и домейнът е добър. Ако аз почвам нещо, то ще е относително много голяма инвестиция в труд+пари, която на този етап не си заслужава.
   
  #3
 4. daweb.top

  daweb.top Member

  Член от:
  3 Ное 2018
  Постове:
  30
  Харесвания:
  1
  Според мен е добре да се свържеш с тях по телефона. Те за да са го зарязали, значи вече не им е нужно и са забравили че съществува. Въпрос на време е да изчезне. А според мен си заслужава да го хване това някой и да г оразвие.
   
  #4

Сподели Страницата