Предлагам публикуване на безплатни обяви

Дискусия в 'Реклама в Интернет - Търси / Предлага', започната от marto76, 27 Апр 2020.

 1. marto76

  marto76 New Member

  Член от:
  24 Апр 2020
  Постове:
  5
  Харесвания:
  0
  Сайт за обяви Bit-pazar.eu
  В интернет намирането на правилните неща е интуитивно просто. Хиляди магазини представят своите сайтове пред клиентите. Потърсихте ли къде и как да продадете продукта си? Намерете целевата аудитория за вашия бизнес и не плащайте и стотинка.
  Безплатни обяви в България
  Порталът за безплатните обяви -Bit-pazar.eu предоставя възможност за пускане на оферти по всякакви теми не само безплатно, но и без регистрация. В случай, че се нуждаете от постоянен достъп до сайта, например за актуализиране, добавяне на нови позиции, проследяване на броя на гледанията, все пак препоръчваме да се регистрирате.
  Предимства на сайта Bit-pazar.eu
  Интуитивно е лесно да поставите реклама на Bit-pazar.eu, но това не е всичко. Сред популярните сайтове за обяви в България имаме предимства:
  Не е необходимо да плащате допълнително, за да получите обявата в горната позиция. Всички обяви са подредени според филтъра и затова безплатните реклами наистина работят и не са за „тълпата“ на третата и долната страница, които рядко се посещават;
  Удобно е да сърфирате от мобилен телефон - можете да получите достъп до огромна целева аудитория както от браузъри, така и от мобилни телефони. Защо мобилната аудитория е толкова важна? Защото днес 80% от търсенето на нови стоки, недвижими имоти и други неща се търсят от потенциални купувачи, които по време на разглеждане на реклами са в движение, на работа, в обществени градини и други места. Не се изненадвайте, ако сега четете от телефона;
  Важно е да се рекламира безплатно на всеки Български сайт, тъй като регионалните предлагат по-малка аудитория от потенциални купувачи. На нашия уебсайт милиони хора от София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново и други градове на България избират стоки всеки ден;
  Вие сте решили - ще изпратя безплатна обява, но като разгледахме интерфейсите на сайтовете, разбрахме, че платените опции предоставят повече възможности. В много сайтове, но не и на безплатния сайт за обяви Bit-pazar.eu. Нашият онлайн Портал е възможност:
  Публикувайте до 15 снимки на вашия продукт. Ние не задаваме ограничения за снимката, можете да зададете както свои, така и по-добри снимки от интернет. В крайна сметка, у дома не винаги има възможност за висококачествено излагане на стоки;
  Отзивите в YouTube продължават да набират скорост. И не напразно, защото една снимка не може да предаде каквото би показало видеото. Безплатните частни обяви на уебсайта Bit-pazar.eu са оборудвани с удобната функция „Video Link“;
  В текста на съобщението няма ограничения за посочване на връзки на сайтове на трети страни. Ако е необходимо, можете да посочите връзка към вашата социална мрежа или онлайн магазин;
  Онлайн таблото за електронни обяви Bit-pazar.eu генерира собствен QR код за всяка обява, сега е много по-лесно да прехвърляте информация.
  Bit-pazar.eu сайт за обяви за покупка / продажба е подходящ както за частни клиенти, така и за организации. На нашия сайт няма ограничения, предлагат се както нови, така и употребявани стоки. Всеки може да публикува реклама, продаваща апартамент, къща, кола, парцел, велосипед и дори офис клип.
  Бизнес рекламна платформа
  Искате ли да продавате много продукти? Маркирайте линк към вашия сайт? Добавете описание на вашия онлайн магазин? Тези функции се предоставят от „Профил на продавача на Pro“. Сега тя е достъпна безплатно за бизнес обяви (стоки, услуги, недвижими имоти), но се изисква проверка на качеството на предложенията, пълнотата на предоставената информация.
  Купувайте или продавайте употребявани стоки
  Безплатните реклами за покупка / продажба са особено интересни за младите майки, чиито деца растат толкова бързо, че нещата и играчките нямат време да остареят. Купуването на нови за много пари и след това раздаването е непрактично и проблематично за семейния бюджет. На Bit-pazar.eu всяка мама ще може да изложи ненужни неща, а междувременно да намери на достъпна цена това, от което се нуждае в бъдеще. Трябва да се обърне специално внимание на наемането на детски превозни средства или играчки, които се появиха не толкова отдавна. Така че защо да харчите пари за скъпи образователни играчки, в които нуждата изчезва само за няколко седмици. Наемането на играчки е друга възможност да спестите с уебсайта Bit-pazar.eu.
  Нашата цел е да комбинираме купувача и продавача възможно най-просто. За целта разработихме сайт с интуитивно просто подаване на обяви и с всички необходими съвременни функции, както и просто меню за клиентите.
   
  #1
  • Funny Funny x 1
 2. gogogo

  gogogo Member

  Член от:
  11 Юли 2018
  Постове:
  101
  Харесвания:
  15
  Точно на работата да нямаш компютър е вече несериозно. А това да си в обществени градини? Та те са вече затворени почти навсякъде в страната.

  Това е нещо, което е интересно и примамливо и много погрешно го споменаваш в средата на статията.

  Това е нож с две остриета и не е проблемът за "кражба на трафик". Потребителите могат да бъдат насочвани към измамни сайтове, което никак не е добре.

  Подобна функционалност не е достатъчно да се спомене, просто защото е модерно. Трябва да се демонстрира как точно това е полезно. На практика QR кодовете не са направени да се появяват в сайтове, а за да се интегрират в материалния свят. Примерно ако има автомобил за продажба, то в последния може да се сложи този QR код, за да се види обявата, а не да се налага да се звъни по даден телефон.

  Между другото какво ще кажеш да заформим един стандартен бизнес за ориентиране на хората към къщите за гости? Има много такива сайтове, така че какво пречи да има още един...
   
  #2
  • Like Like x 1
 3. marto76

  marto76 New Member

  Член от:
  24 Апр 2020
  Постове:
  5
  Харесвания:
  0
  Мисля че идеята за "ориентиране на хората към къщите за гости" е добра, трябва да го помисля.
   
  #3

Сподели Страницата