Печелят ли се пари от интернет в България

Дискусия в 'Имейл и Интернет Маркетинг', започната от vegan77, 24 Мар 2015.

 1. vegan77

  vegan77 New Member

  Член от:
  23 Мар 2015
  Постове:
  2
  Харесвания:
  0
  Здравейте ,
  Безработен съм от известно време и искам да инвестирам в себе си , да работя за себе си и сам да съм си шеф :). Има ли някой който да изкарва реални пари от интернет в Бг? Трябва ли да съм IT спец или има хляб и за хора със желание за работа ??
  Отворен съм за идеи , а може и за партньорство :)
   
  #1
 2. buggyman

  buggyman New Member

  Член от:
  23 Мар 2015
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Чувал съм че изкарват пари от кликане* по някакви сайтове ... успех
   
  #2
 3. seobg

  seobg Member

  Член от:
  23 Мар 2015
  Постове:
  82
  Харесвания:
  7
  Хахаа, интересна тема и интересен отговор.....Разбира се, че се печелят пари от интернет в България, както и в повечето държави по света. Лошото е, че нашият пазар е много свит. Четох някъде, че целият оборот на онлайн бизнеса у нас за 2012 или 2013 е някъде към 20 милиона лева.... Аз мога да ти покажа само един английски сайт, който има такава печалба за 1 месец.
   
  #3
 4. pepo_999

  pepo_999 Member

  Член от:
  26 Юни 2015
  Постове:
  441
  Харесвания:
  15
  Има и хляб и пари в интернет стига да имаш и малко умения. Това с кликането е за четвъртокласници и е загуба на време, ще спечелиш 2 лева за месец. Виж ако можеш да пишеш статии или разкази пазар за това има, цената е горе долу 5 лева за статия от 500 думи. Ако владееш езици преводите са също доходни и там цената е или на дума или на А4 формат. Има и доста колеги които имат сайтове и правят прилични пари но за това се изискват доста умения, инвестиране на пари, време и обучения, наготово нищо не става. Печели се и от реклама, но за целта отново опира до това да имаш собствен сайт или блог, ако имаш интерес пиши ще ти дадем насоки.
   
  #4
 5. logout

  logout Member

  Член от:
  25 Юни 2015
  Постове:
  100
  Харесвания:
  5
  Макар и свит има пазар. Развий някакво умение и ще спечелиш. Не мисли, че с гледане на реклами и кликане се печели.
   
  #5
 6. MyWeb

  MyWeb Member

  Член от:
  26 Юни 2015
  Постове:
  82
  Харесвания:
  9
  Дали има пари в Интерет в България наистина е добър въпрос :)

  На които за мене отговора е ДА има пари в Интернет но да започнеш ти да изкарваш пари трябва да привлечеш хората с нещо наистина уникално.

  Това до колко трябва да си ИТ специалист вече зависи от доста фактори като бюджет примерно.

  Ако не си ИТ специалист имаш идея но нямаш познания ще ти трябва бюджет да наемеш някой да я реализира.
   
  #6
 7. Maverick

  Maverick Member

  Член от:
  27 Юни 2015
  Постове:
  472
  Харесвания:
  18
  Да, изкарват се добри пари, стига да си добър в нещо и да го правиш качествено.
   
  #7
 8. pepo_999

  pepo_999 Member

  Член от:
  26 Юни 2015
  Постове:
  441
  Харесвания:
  15
  От всичко се печели, пари се правят с пари, от икономии и стискане пари не чакайте, инвестирайте и рискувайте за да спечелите, пробвайте всичко за да разберете кое е печелившо за вас и да го развиете.
   
  #8
 9. ExaFlop

  ExaFlop New Member

  Член от:
  26 Юни 2015
  Постове:
  11
  Харесвания:
  0
  Аз лично печеля добри пари от нета продавам от Китай всякаква простотии от пиле мляко както се казва :) Добре е малко съм се насочил към OLX които го поразвеселиха и продажбите паднаха но за сега всичко върви по мед и масло :)
   
  #9
 10. PoPSiCLe

  PoPSiCLe Member

  Член от:
  4 Юли 2015
  Постове:
  47
  Харесвания:
  0
  Въпросът ти е някак двузначен - дали само за България или да правиш пари от България. Както много колеги са ти казали, отговорът е да. Зависи какво точно искаш да правиш, как да го направиш и дали ще се справиш.
   
  #10
 11. KerteszTitusz

  KerteszTitusz New Member

  Член от:
  17 Апр 2018
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Истината във връзка с интернет печалбата, която трябва да знаете


  Гарантирана печалба и малък риск – никога преди тези две неща не са стояли едно до друго в същото изречение. И все пак, тъй като все повече дейности се извършват посредством интернет и социалната търговия придобива значение, започнаха да съществуват и начини за печалба с минимален риск.

  Позволете си да имате нещата, за които сте могли само да сънувате

  За да се печелят пари е нужно да се осигури начално капиталовложение, което да бъде основа за всички по-нататъшни дейности. И все пак мнозина се отказват при самата помисъл за инвестиране, особено, ако то е свързано с интернет. Който поне малко запознат с начина, по който мислят по-възрастните хора, е наясно, че те дори не обичат да ползват картите си за онлайн плащания, защото се страхуват, че някой ще им открадне и малкото пари, които имат.

  Ключът към печалбата се крие в намирането на правилната информация. Ако знаете къде да инвестирате, знаете, че не е измама, и че съществува стратегия, която проверено носи доходи, то няма място за притеснение.

  Може ли реално да се печели по интернет?

  Може. И което е най-хубавото, съществуват методи, с които печалбата зависи единствено и само от вас. Мнението на вече преуспелите е, че тези, които нямат опит със социалната търговия, като начало е най-добре да си набавят книгата MyCashProfessor. Ръководството разяснява до най-дребни детайли и в стъпки, как да се печели – нещо, което днес мнозина считат за невъзможно. Благодарение на стъпките и стратегиите, описани в ръководството, подобряването на жизнения стандарт вече няма да звучи като нещо невероятно.

  Тази книга е пълната противоположност на всичко онова, което днес се представя като единствен път към печалбата. Не е свързана с имейл маркетинг, не трябва да се отегчавате с това да схванете някаква пирамидална схема или др. подобни. Ако искате да си осигурите приятен живот и безгрижна пенсия, то това, което трябва да направите, е да повярвате в написаното – наистина не трябва да сте експерт, нито да сте запознати с терминологията на социалната търговия. Затова този метод е любим както на мнозина бизнесмени, така и на обикновените хора.

  Най-честата заблуда, която възспира печеленето

  Вярно е, че за всяка дейност трябва да имате някакъв начален капитал. И все пак сумата пари, необходима ви, за да започнете да се занимавате със социалната търговия с помощта на метода MyCashProfessor, е много по-малка отколкото всички очакват. Няма да чакате дълго, за да умножите приходите си, а всяка следваща печалба ще зависи от това колко сте готови да вложите. Почти не съществува риск (рисковано е само, ако не послушате съветите и действате на своя глава), така че спокойно може да се каже, че този метод не носи със себе си никакви опасности. Единственото логично обяснение защо няма много хора, които спокойно да се наслаждават на благодатите, които тази книга прави възможни, е страхът да загубят. Неоправдан страх с оглед на сумата пари, необходима за начало.

  Предимства от печалбата, за които мнозина не си дават сметка

  Не е нужно да споменаваме предимства, които, хората готови да рискуват, ще имат, когато започнат да печелят – работа от вкъщи, плаващо работно време, печалби без тежко физическо натоварване (само няколко кликвания с мишката), да бъдеш свой шеф без задължения към държавата... Книгата MyCashProfessor е като една лодка, която ще отведе всеки, интересуващ се как да забогатее и всеки готов да следва последователно написаното в книгата, към едно по-добро утре.
   

  Прикачени Файлове:

  #11
 12. serdmit

  serdmit New Member

  Член от:
  4 Сеп 2019
  Постове:
  5
  Харесвания:
  0
  Честно казано аз все още не печеля, това не означава, че не се опитвам да променя този факт. Работя усърдно и се надявам скоро да се похваля.
   
  #12
 13. Цветан Радушев

  Член от:
  24 Окт 2020
  Постове:
  6
  Харесвания:
  1
  Здравейте!
  Разбира се, че се печелят пари от интернет.
  На 33 години съм и се издържам изцяло от онлайн търговия.
   
  #13
 14. MyLead

  MyLead New Member

  Член от:
  27 Май 2020
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Здравейте, @vegan77,

  Опитвал ли сте някога силите си в афилиейт маркетинга?

  Афилиейт маркетинга е един от най-добрите и най-реални начини за печелене на пари от вкъщи и не е нужно да сте IT специалист. Необходимо е да имате желание за работа и развитие в тази област, като единствената инвестиция е времето.

  Например, можете да създаде Facebook страница и да публикувате постове на тематика от която се интересувате и харесвате и да поставяте връзки в тези постове като изберете партньорски програми от MyLead, които да са съответстващи на темата на Вашата Facebook страница. Когато Ваш получател извърши определено действие, например направи покупка, Вие автоматично получавате комисионна за неговото действие.

  Можете да приложите и други способи, напр.: да водите блог и да вмъквате връзки в статиите с партньорски програми от платформата MyLead или да създадете Youtube канал с интересно за Вашата аудитория видео съдържание като в описанието под видеоклипа поставите връзка с партньорска програма от MyLead.

  По-горе посочените примери са само 3 от най-лесните способи за печелене на пари от вкъщи за напълно начинаещи.

  Поздрави,

  MyLead
   
  #14
 15. 1cam

  1cam Member

  Член от:
  18 Юни 2020
  Постове:
  32
  Харесвания:
  0
  Не се ли опасявате, че тъй като MyLead е посредник на афилиейт програми в даден момент може да се окаже прецакан? В смисъл сайтовете предлагащи афилиейт да се договорят директно с доставчиците на афилиейт програмите, а не през MyLead?

  Бих предложил на MyLead да се занимаят и с друг допълнителен бизнес (като реклама например), защото иначе в дългосрочен план начинанието им е пътник. Може и на лично да обсъдим някоя идея.
   
  #15
 16. MyLead

  MyLead New Member

  Член от:
  27 Май 2020
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Здраветей, @1cam,

  Ние сме платформа за афилиейт маркетинг, която обхваща множество партньорски програми и работим на пазара от 2014 г.

  Поздрави,
  MyLead
   
  #16
 17. 1cam

  1cam Member

  Член от:
  18 Юни 2020
  Постове:
  32
  Харесвания:
  0
  Не съм ви чувал. От колко време сте на българския пазар?
   
  #17

Сподели Страницата