Новинарски сайт - специализиран за тенис

Дискусия в 'Купувам / Продавам Бизнес', започната от Valery, 5 Ное 2019.

 1. Valery

  Valery New Member

  Член от:
  5 Ное 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Продаваме сайт, който сме развивали в продължение на близо 1 година. Сайтът ни е новинарски и по-конкретно отразяващ новини около тенис света. В краткото време, в което го управлявахме, генерирахме общо близо 350,000 посещения на сайта, като вече по време на сезона ежедневно събираме и по близо 2,000 гледания, а в определени дни и повече. Също така имаме и постоянни дискусии с постоянни и многобройни участници, която е и основната нишка, която бяхме хванали. Често темите и статиите ни за дискусии събират над 1,000 коментара в рамките на седмицата.
  Сайтът е в отлично състояние, изграден с помощта на Wordpress. Естествено, той може да бъде употребяван не само като новинарски сайт за тенис, но и за каквото пожелаете - можете да го използвате за блог, стандартен новинарски сайт и общо взето за каквото прецените, а в комплекс със продажбата на сайта предлагае и услугата 24/7 помощ за изграждането му и поддръжката в първите седмици безплатно!
  Ще се радвме да се свържете с нас за повече информация и сме готови винаги да преговаряме за общите условия и всичко около евентуална сделка.  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  #1

Сподели Страницата