Климатици

Дискусия в 'Онлайн Mагазини', започната от cyberpunk00, 23 Фев 2020.

 1. cyberpunk00

  cyberpunk00 New Member

  Член от:
  22 Дек 2019
  Постове:
  14
  Харесвания:
  0
  Здравейте, смятам да сменя отоплението след края на тази зима от твърди горива на климатици, че с тези дърва не му се вижда края. Както са започнали всяка година да ги вдигат цените на кубика плюс замърсяването на околната среда мисля, че два климатика биха били по-полезни и за мен и за околните. Бихте ли ми препоръчали сайт, където мога да разгледам и преценя колко би ми излязла инвестицията.
   
  #1
 2. dimokimo

  dimokimo New Member

  Член от:
  22 Дек 2019
  Постове:
  13
  Харесвания:
  0
  Климатиците са си много добра инвестиция ако са съобразени спрямо квадратурата на помещенията. Доста бързо ще я избиеш а и тази хамалогия с носенето на дърва и чистене на печка остава в миналото. Щом си се решил да гледаш можеш да провериш тук https://technoarena.bg/10-otoplenie-i-okhlazhdane/140-klimatici в техноарена. Предлаганите стоки са на много добри цени.
   
  #2
 3. Iva.987

  Iva.987 New Member

  Член от:
  17 Мар 2020
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Здравейте, решила съм да закупя климатик за детската стая на дъщеря ми. Общо взето гледам и цената да не е много висока, затова към момента съм се спряла на този модел https://belani.bg/midea-prime-12nxd0.html Бихте ли ми дали мнение за него, тъй като не съм много наясно или да ми препоръчате друг модел?
   
  #3

Сподели Страницата