Каса на изипей

Дискусия в 'Франчайзинг', започната от nori_kod, 2 Юли 2015.

 1. Stanislava N

  Stanislava N New Member

  Член от:
  24 Яну 2019
  Постове:
  2
  Харесвания:
  0
  @ Галя Стефанова: Ако мога да попитам, Вашият офис в малък или голям град е, до колкото разбирам комисионните на транзакция хич неса големи.. и доходът, който визирате за месец е за по-голям град и човекопоток. Има ли някакво ограничение от броя трянзакции на месец, под който не може да се пада? Относнослужителите, които ще работят, дали има някакви специални изисквания? Предполагам има някакви обучения за тях? Софтуерът предполагам не е нещо кой знае колко сложен? Благодаря!
   
  #21
 2. галя стефанова

  Член от:
  11 Яну 2019
  Постове:
  6
  Харесвания:
  0
  Здравейте.В Сливен е офиса.В квартал е.Нямате никакво ограничение на транзакциите.Обучението се провежда от Изипей.Не е сложно но трябва да се внимава.
   
  #22
 3. Kris7iyan

  Kris7iyan New Member

  Член от:
  3 Мар 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Аз също се интересувам. Вие ли работите в касата или имате работник и парите които си докарвате са заплата или странична печалба? Другия е с какъв капитал трябва да разполагам за отварането освен парите за помещението? Благодаря.
   
  #23
 4. citron

  citron New Member

  Член от:
  6 Мар 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Привет, мен също ме интересува с какъв капитал е нужно да разполагам горе-долу в началото, както и има ли някакви такси на месечна база към Изипей или пък първоначална такава? Благодаря!
   
  #24

Сподели Страницата