Един експериментален безплатен форум.

Дискусия в 'Бизнес Идеи', започната от gogogo, 12 Май 2020.

 1. gogogo

  gogogo Member

  Член от:
  11 Юли 2018
  Постове:
  101
  Харесвания:
  15
  Преди години имаше много услуги, които ти предоставяха възможност да стартираш твой безплатен форум. Оказва се, че този вид сайтове не са изчезнали напълно - намерих ето този forumsbg.com. Реших да си регистрирам форумче, въпреки че съм наясно, че този вид начинания са си просто мъртво родени от самото начало. Но защо го направих?

  Идеята (която не знам дали може да се счете като бизнес) е да се поупражнявам малко върху управлението на форумите. И тук не говоря за техническото изпълнение, а може би това да се опитвам периодично да пускам някакви определено тъпи теми, които да създават съдържание и да се поддържат "свежи" теми. Аз гледам на това като на евентуална тренировка в бъдеще проекти при които трябва да прилагаш активност, за да можеш примерно да държиш активни определен вид изградени от теб бизнес контакти.

  Може да ви кажа и кой е самият форум, просто да не проявявате любопитство. Иначе както се разбира от тази тема става дума за начинание, което не е значещо като резултат, а е с цел да се трупа индивидуален (за мен лично) опит. Сайтът е този: http://biznes.forumsbg.com/.
   
  #1

Сподели Страницата