Еврофутбол франчайз

Дискусия в 'Франчайзинг', започната от zarkov1, 7 Апр 2015.

 1. zarkov1

  zarkov1 New Member

  Член от:
  6 Апр 2015
  Постове:
  7
  Харесвания:
  0
  Здравейте , наблюдавам че еврофутбол има навсякъде , някой занимавал ли се е с такъв бизнес ?
  Интересува ме колко срочни са договорите които предлагат и каква трябва да е инвестицията от моя страна ? Имам на идея за заведение околко 75 кв.м.
   
  #1
 2. pepo_999

  pepo_999 Member

  Член от:
  26 Юни 2015
  Постове:
  441
  Харесвания:
  15
  Преди две години щях да отварям техен букмейкърски пункт но ме спряха няколко неща, първото и най важното е че дават само 6% комисион, докато всички онлайн букмейкър предлагат 30% комисион, затова и се насочих към интернет сайт с такъв тип насоченост. Второто е многото изисквания от тяхна страна за самото помещение, локация човекопоток и още един куп неща. Иначе се печели, спор няма, още повече ако в самото помещение направиш е едно кръчме за пийване на биричка и гледане на мачове с приятели, печалбата е най вече от там, но в съчетание със залаганията би могъл за 75 м2 площ да си докарваш едни 2-3000 лева месечно като чиста печалба.
   
  #2
 3. martin3

  martin3 New Member

  Член от:
  25 Юни 2015
  Постове:
  11
  Харесвания:
  0
  Франчайза е наистина печеливш бизнес, защото вече използваш наложения модел на известна фирма, но на практика можеш да си отвориш заведние, което е с цел да обслужва главно клиентите си, да кажем механа, ресторант или подобно и ако мястото е с огромен човекопоток мисля, че франчайза се обезсмисля ако предлагаш добро обслужване и добра кухня. Предполагам, че разходите пак ще са същите за самото помещение.
   
  #3
 4. slavib

  slavib New Member

  Член от:
  25 Юни 2015
  Постове:
  16
  Харесвания:
  0
  Оказва се на практика, че трябва да се пресметне не само процента от печалбата, който дава Еврофутбол а и дали самото заведение ще прави някакъв оборот извън франчайза, той трябва да се използва за притегателна сила за нови клиенти и да се гонят обороти на стоки, които са с по-голяма печалба, аз поне така го разбирам.
   
  #4
 5. pepo_999

  pepo_999 Member

  Член от:
  26 Юни 2015
  Постове:
  441
  Харесвания:
  15
  Ако чакаш само на техния франчайз си умрял гладен, затова дадох идеята да се наблегне на консумация в комбинация с мачове на живо, нещо като фен клуб
   
  #5
 6. bogomilkorbankolev

  Член от:
  26 Юни 2015
  Постове:
  50
  Харесвания:
  0
  Да и аз имах идея да отворя такъв пункт но наистина има прекалено много изисквания а печалбата само от това се оказва минимална да ако имаш кафене което може да нагласиш да бъде и пункт си заслужава
   
  #6
 7. mometo88

  mometo88 Member

  Член от:
  1 Юли 2015
  Постове:
  35
  Харесвания:
  4
  О хазарт се печели под каквато и да е форма, стига да имаш добър поток от хора го прави и ще го доразвиеш после с нещо странично.
   
  #7
 8. Maverick

  Maverick Member

  Член от:
  27 Юни 2015
  Постове:
  472
  Харесвания:
  18
  Можете да си направите сметка за какви обороти става дума в този бизнес. Като имате в предвид, че е тенденция печалбата всяка година да се показва с десетина милиона. Според тази статистика излиза, че българина има все повече пари за харчене.

  Ако някой се чуди дали да пуска франчайз, изобщо да не му мили.
   
  #8
 9. beautyFear

  beautyFear DO YOUR BEST TODAY
  Екип 3mart

  Член от:
  22 Юли 2015
  Постове:
  688
  Харесвания:
  31
  Хазартната дейност е като алкохолизма -> порок и зависимост. Приходите винаги се увеличават. Подобна тенденция се наблюдава и в бизнеса с хранителните добавки. Последните години едно непрекъснато увеличение на приходите... Доста странни неща за мен, но явно за малцинството неща от които имат нужда.
   
  #9
 10. Вагнер

  Вагнер New Member

  Член от:
  15 Май 2018
  Постове:
  9
  Харесвания:
  0
  Според мен това тази индустрия носи добри приходи на хората, които работят в нея, но най-вече онлайн. Можеш да започнеш с блог, уебсайт и да си афилиейт. Примери за подобни сайтове са много. Основния който най-много ми допада е този. Възможностите онлайн са неограничени, няма някакви луди изисквания и можеш да започнеш малко капитал. Еврофутболите не са супер рентабилни...
   
  #10

Сподели Страницата