Бизнес с пътна помощ или малко самосвалче

Дискусия в 'Бизнес Идеи', започната от confusion, 22 Юли 2019.

?

Вашето мнение?

 1. Пътна помощ

  1 вот(а)
  100.0%
 2. Самосвал до 3,5т.

  0 вот(а)
  0.0%
 1. confusion

  confusion New Member

  Член от:
  22 Юли 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Здравейте, бих искал да ми дадете вашето мнение за започване на собствен бизнес с пътна помощ или самосвал до 3.5 тона. От София съм. Имам Ц категория, карам самосвал над 15т. От доста време го мисля и разбрах, че не става само с мислене, реших се да работя за себе си, пък да видим..
  По София има много работа за малко камионче до 3.5 тона, превоз на инертни материали, земя, малки изкопи, разчистване на дворове и др.
  За пътна помощ също ще има много работа, особено сега лятото по магистралата виждам всеки ден по 2-3 закъсали. Като цяло ми е писнало да се занимавам със транспорт на материали (пясък, скална маса, земя и каквото се сетите), затова съм по склонен да купя пътна помощ. Какво е вашето мнение?
  Един приятел си купи самосвалче до 3.5 тона и засега не е много доволен, каза че само от това не може да изкараш добри пари, пък може при всеки да е различно. Затова бих искал да ми кажете и вашето мнение, благодаря Ви.
   
  #1
 2. gogogo

  gogogo Member

  Член от:
  11 Юли 2018
  Постове:
  105
  Харесвания:
  16
  Ако се ориентираш към пътна помощ, то имай предвид следното. Хората все пак ще искат да дойдеш бързо. Ако живееш в София, то огромна конкуренция ще имаш. Ако си в по-затънтено място, но близо до оживен междуградски път, то шансовете ти да си нужен на някой ще се увеличат значително.
   
  #2

Сподели Страницата