Валя Бойчева
Активност:
14 Юли 2019 в 10:59 PM
Член от:
29 Дек 2015
Постове:
62
Трофейни Точки:
8
Positive ratings received:
5
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 4 0
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 1 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Град:
Работим на територията на цялата страна
Работа:
Лицензирани консултанти по безопасност на храните

Сподели Страницата

Валя Бойчева

Активен Потребител, от Работим на територията на цялата страна

Ако се интересувате какви са изискванията за регистрация на заведения или магазини за храни, пишете или се обадете на тел.0988 357 062. 1 Яну 2016

Последна активност:
14 Юли 2019 в 10:59 PM
    1. nikolaosbg
      nikolaosbg
      Здравейте, колеги от форума ме насочиха към вас - бих искал да питам, какви са изискванията и документите за регистрация на сергия на битака ? Какво трябва да се вземе от общината и т.н. И също от къде могат да се набавят стоки за препродаване ? Благодаря ви предварително за информацията ! А иначе темата ми се намира в раздел идеи за дребния бизнес !
      1. Валя Бойчева
        Валя Бойчева
        Здравейте,
        за да предлагате храни на сергия, трябва да имате разработена система за самоконтрол, свързана с добрите търговски и хигиенни практики.
        Необходимо е да имате резервоар с вода и здравна книжка.
        Регистрирайте фирма и да подайте заявление в Областната дирекция по безопасност на храните по местинахожение на обекта.
        Извинявам се за забавянето с отговора, ако имате въпроси пишете или се обадете.
        28 Ное 2017
    2. Валя Бойчева
      Валя Бойчева
      Ако се интересувате какви са изискванията за регистрация на заведения или магазини за храни, пишете или се обадете на тел.0988 357 062.
    3. Валя Бойчева
      Валя Бойчева
      Какво е необходимо за да откриете заведение или магазин за храни?
    4. Валя Бойчева
      Валя Бойчева
      Консултански услуги в сферата на храните.
  • Зареждане...
  • Зареждане...
  • За мен

    Град:
    Работим на територията на цялата страна
    Работа:
    Лицензирани консултанти по безопасност на храните
    Разработване на НАССР системи и системи за самоконтрол за обекти за предлагане и приготвяне на храни, като:
    - заведения (бистро, ресторанти, заведение за бързо хранене, бирария, снек-бар, кафене,кафе-аператив, кафе-сладкарница и др.);
    - магазини (смесен магазин за търговия с няколко групи храни, смесен магазин за търговия с храни и нехранителни стоки, супермеркети, хипермаркети, кулинарни магазини и др.);
    - складове за търговия не едро и дребно;
    - бюфети, павилиони и каравани;
    - производства (пекарни, баничарници, сладкарски работилници и цехове и др.);
    - млекомати (устройство за продажба на сурово мляко);
    - машини за предлагане на топли напитки на самообслужване;
    - машини за предлагане на храни на самообслужване.

    Документите са свързани с безопасността на предлаганите и приготвяните храни. Съгласно чл. 18 от Закона за храните, обн. в ДВ.бр.90/99 год., изм. и доп. обн. в ДВ.бр. 28/2016 год. за да се регистрират в БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните) всички обекти за предлагане и приготвяне на храни трябва да имат разработена документация по безопасност на храните.